Mar 16, 2009

EOL-i juhatuse koosolek 13.03.2009

Reedel oli Mäos EOL-i juhatuse koosolek. Eks neid ole ennegi olnud, aga seekord jõudsin veelgi lähemale tõdemuseni, et mõnes osas "kiire" ei lähegi üle. Teate ju küll seda, et kui mõne asjaga piisavalt kaua venitada, siis tema olulisus läheb üle ja polegi vaja midagi ette võtta. :) No aga mul seoses EOL-i juhatusega orienteerumisjooksu (OJ) toimkond ei lähe kuidagi üle, ei hakka ise toimima, ega midagi.

EOL-i juhatuses on igale liikmele määratud mingi töötoimkond hallata, on olemas näiteks kaardi-, reeglite-, päevakute-, IT-, jne toimkonnad. OJ toimkond on minu "oma", aga peale minu seal ma ei teagi kedagi olevat. Senini pole väga suurt kära tõusnud toimkonna töö tegemise või tegematajätmise osas, äkki on kõik nii hästi korraldatud et polegi vaja midagi muuta? ... :)

OJ toimkonna osadeks eesmärkideks on:
* OJ arengukava koostamine, uuendamine ja elluviimisele kaasaaitamine;
* OJ võistluste korraldajate nõustamine, EMV järelvalve organiseerimine;
* Koostöös IT-toimkonnaga arendab EOLi edetabelit;
* OJ kalendri koostamine, EMV taotlejate hindamine;
+ kõik koondiste ja orienteerumisvõistlustega seonduv.

Üks asi mis oleks vaja kohe-eile ära teha, on EOL-i kodulehele meie praegust tipporienteerumist kirjeldav/tutvustav osa. Keegi võiks teha... Tehtagu...

Ja treenerite nõukogusse oleks vaja kedagi Tarvo asemele, muidu võib sinna jäänud neljases pundis hääletusraskusi tekkida...

Jajah. Peaks ja võiks jne... aga puuduvad head mõtted, kuidas täpselt peaks tegutsema ja kuhu pöörduma, et midagi liikuma hakkaks. Parimad senised on käesolev kirjatükk ja pisike etteaste 22.märtsi EOL-i Üldkogul... Eks näis, kas juhtub midagi head.

No comments: