Nov 11, 2009

Esimesed uudised

09.11, kell 2 öösel Eesti aja järgi:
Tänane proloog läks plaanikohaselt, va 20min viga koos okkaliste põõsaste läbimisega. Sai oldud Mandri-Euroopa läänetipus. Päeva tipp oli aga õhtusöök restoranis, mudastes riietes valge linaga laua taga. Nüüd tuleb hea saalipõrandauni!

10.11
Hetkel end 20 kraadi paistel soojendades on tunne, et elu pole meelakkumine! Viimase 26h mäed olid suured! Kohutav, mu jalad on 2 korda jämedamad kui norm ja valutavad! Hetkel oleme graafikus aga seda on raske hoida. Loodame parimat!

12 comments:

Reigo said...

Elo, sa pead vastu, teame seda! Mõtetes Sinuga!

Anonymous said...

Ähh, mingid paar päeva veel veidi end tagant pressida ja siis on hea tunne, läbi sai! Olge vaprad!
hiiekas

Kaja said...

Ja elu on näidanud, et ka jalad lähevad siiski normaalmõõtu tagasi (naisinimestele lohutav teadmine)... Edu!!!!

Anonymous said...

Kui jalad jämedamaks läinud, tähendab on kõvasti trenni tehtud, lihas kasvab!

Anonymous said...

Elo paistab asja ikka vägagi nautivat, soe päike, ilus loodus, mäed, vahvad kaaslased - http://www.sleepmonsters.com/racereport.php?page_action=gal&gallery_id=1514&race_id=7511&offset=1
Tubli!

Anonymous said...

Pilt näitas, et praegu on kõik eestlased piirijõel allavett minemas, nii poole km vahega. Järelikult kõik OK. Elo võistkond võttis rattaga kõige kõrgemate mägede (1500 m ümp) etapi, mille ISC vahele jättis. Sleepmastersite jutus oli teda ka korra mainitud.
Toivo

Anonymous said...

Kõik eestlased on A3-s, jõudsid esimesse kontrollaega. Magavad, söövad (sooja toitu), saavad kuive riideid jms teenindust. Öö on soe.
Toivo

Anonymous said...

Elo jaksab veel poistega tembutada ka, see on hea - http://www.sleepmonsters.com/racereport.php?page_action=gal&gallery_id=1517&race_id=7511&offset=7

Anonymous said...

Elolt on viimasema aja uudiseid? Kuidas neil läheb? Kus kaugel ja mis plaaniga liigutakse? Nende track tundub pikemat aega seisvat paigal???
Edu ja jaksu!

Anonymous said...

andmed puuduvad. Nende GPS on kõikidel öödel üles öelnud. Eile päeval näitas korraks edenemist, kuid nüüd pole jälle. Üldse on ca pooltel gps üles öelnud.
Ja mingeid andmeid ka ei edastata.
Neljas etapp - S4 - peaks nüüd paljudel läbitud olema, aga ei mingeid teateid.
Kohalikel on suhtlemisega, info hankimise ja jagamisega suuri raskusi.
Toivo

Anonymous said...

Elo on väikest viisi meediastaar. Sleepmastersi juttudes on teda juba teist korda mainitud, viimati Day Three. Seal on ka nende võistkonna pilt, jalutavad päikeselisel maanteel. See oli ammu-ammu ...
Viimane öö oli raske, sadas. Muud andmed puuduvad

Andres P said...

Elo, jõuad ikka. Teistes tiimides tüdrukud nutavad ja ei taha rajale minna aga Sina naerad. Vot on klass!