Nov 5, 2009

5.november, Odivelas

Juba mitmendat paeva Portugalis. K6ik tundub vaga normaalne! Soe ilm on normaalne (selline, kus ei pea kindaid ja mytsi kandma ning aeg-ajalt saab T-sargi vaele v6tta), portugallased on normaalsed, Lissaboni metrooga s6itmine on normaalne, ja yleyldse ... mulle meeldib seiklusspordi asjus ringi reisida ja teiste seiklussportlastega suhelda!

Cascaisi, hotelli Vila Bicuda, k6igi maade seiklussportlaste kogunemiskohta, j6udsime juba 3nda 6htul. Eile ehk 4ndal kaisin koos Mountain Loghome´ga veidi kajakkimas, ning 6htul lasin end kohalike poolt minema vedada. Ehk siis, nyyd paevad kuni v6istlusteni veedan koos erinevate portugallastega, kohanen keelga ja harjun oludega. Portugali keelest suudan jutu seest eraldada ainult m6nda s6na!

Jajah... tegelikult on nii palju muljed, et siin asja sees olles ei oskagi kusagilt otsast pihta hakata. Eks tuleb parast see-eest pikemalt pajatada :) Igatahes, k6ik on k6ige paremas korras, jalgige www.seiklussport.blogspot.com lehelt kuumemaid uudiseid ja hoidke poialt!


2 comments:

Anonymous said...

Oled vinge mutt:)

Ott

Andres P said...

peaasi on hea kohanemine :) .Edu