Aug 4, 2009

4.august - lasti korraks koju

Täna, nädalaselt äraolekutiirult koju jõudest oli üle tänava selle kohal, kus minu lahkudes seisis veel maja, uue suure maja vundament. Nii ruttu see käibki - vana lammutamine ja uue asemele tekitamine. Aga proovi sa siis seda uut lõplikult valmis saada ja enda järgi sättida ... Mõistujutt-mõistujutt :)

Eile elasin klassikalist üksiku linnainimese elu, kelle jaoks korter on ainult ööbimiseks. Kõigepealt läks tööl tunnike pikemalt kui ette nähtud. Siis tegin Ülemiste järve servast Vana Tartu mnt juurde ja tagasi rattasõidu (1.20 oli umbes) ja kontorisse tagasi. Mõni tööasi oli vaja korda ajada. No ja siis poole 1-ni öösel MSN-is. Normaalne! Edasi Paldiski maantee McDonaldisse kerget kehakinnitust hankima (kiirsöögikohaga selles drive-in-is küll tegemist polnud, vähemalt 15 min läks sabas). Kusjuures, keegi inimene tegi kella 1 ajal öösel rulluisutrenni! Ja nagu sipsti - pool kaks öösel magama.

3 comments:

Anonymous said...

kas nüüd oledki tallinna statsionaarselt?

Elo said...

Olen "Figaro siin, Figaro seal" :)Kodu ikka Tartus. Tallinnas reeglina 2-3 päeva nädalas, aga suvi pole reeglipärane, Tallinnas/kodust ära oleku päevi kipub rohkem olema. Hiljuti õnnestus 5 ööd järjest oma voodis ööbida ja hakkas juba inimese tunne tekkima ;)

Humidifiers South Boston said...

Thanks great posst