Aug 24, 2009

24.august - blond autoülevaatusel

Läheb blond autoülevaatusele. Sõidab paar päeva varem ette näidatud tehnoülevaatuse juurde, täiesti õigesse kohta. Tulevad kaks meest, üks palub kapoti üles tõsta ning auto tehniline pass anda. Blond teab kapotikaane kangi küll, tõmbab sellest, ning kapott plõksatab lahti. Blond avab pardatśoki, võtab sealt hulga pabereid, lappab neid. Ajab ennast siis autost välja ning küsib veetlevalt naeratades: "Vabandage, milline see tehniline pass võiks välja näha?"

Kõik läks siiski hästi, mõni tuli vaja uute pirnidega üle käia, muidu aga - aasta pärast jälle.

PS. onu tunnistas pärast ise kah, et sellele rohelisele paberile ei ole kirjutatud, et see tehniline pass oleks :)
.

3 comments:

Tiit Tähnas said...

Tänapäeval lisaks tehnilisele passile enam midagi nagu ei peagi kaasas olema, kui autoga sõidad. Noh juhiluba muidugi ka (see on see plastikust blondiini pildiga kaart, kuhu on peale kirjutatus juhiluba). Nii et mis jama sa seal kindalaekas (selle asja eestikeelne nimi :o) siis tassid? Koera vaktsineerimistunnistus, trahvikviitungid? Aa, tean küll, liiklusõnnetuse blankette peab ju ka igaks juhuks kümmekond kaasas olema :o)

Elo said...

Vaatasin, mis mul seal on: erinevate linnade kaarte (Tallinn, Helsingi), vahtralehed, õppesõidu märgid, igaks juhuks välja trükitud kindlustus, auto hooldusraamat, mitu pastakat, korgitser (see on äraütlemata tähtis riistapuu autos), isegi mingid kindad, mida mina sinna pannud pole.
A sellegipoolest on naljakas pardatśokki kindalaekaks kutsuda ;)

Tiit Tähnas said...

No kindad olid ju sees, ikka kindalaegas :o)

Aga jah, ega seda sõna vist keegi kasuta.