Jun 22, 2011

18.juuni - Salpa Jukola, Venlojen Viesti

Eelmise aasta Jukola-elamus oli eriti hea http://elokas.blogspot.com/2010/06/19juuni-kytaja-jukola-venlojen-viesti.html, nii et sel aastal jälle. Samas koosseisus, samas järjestuses:
1.vahetus Kaia 188
2.vahetus Britta 224
3.vahetus Agnes 171
4.vahetus Elo 147
Mis ma kostan... Kaks korda mõtlesin rajal, et see asi siin on ... igav. Mis muidugi ei seganud 6.KP-ga 5min viga tegemast ja sealjuures korraks ka kergelt paanikasse sattumast. Tulemus on veidi kehvem kui eelmisel aastal ning kahjuks saime ka JOKA noorte ja lootustandvate :) käest ära. Nägin Evelit enda ees alles napilt enne viimast punkti, nii et tihe rebimine metsajooksus jäi ära, lõpuspurdiga oleksin vast alla jäänud.

Aga öös oli asju! :) Ma vist ei olegi varem kogu meeste võistlust jälginud. Seekordne, suure ekraaniga, GPS-jälgimisega ning meie meeste heade esinemistega - oli ülisuperlahe! Minu kangelased siin:
Kangasala SK kokku 18. koht. Kenny 5.vahetuses läks metsa 15. ja tuli välja 13. Etapiaeg 26., +4:16 Mats Haldinile. Aeg 49:00 ja rada 8,5 km. Kenny üks kommentaaridest: oli päris omapärane joosta metsas alla 5 min/km. Ja kolm minutist viga ei tulnud mitte kiirusest vaid o-tehnilisest lahendusest punkti võtmisel (mis oleks võinud olla suvalisel kiirusel).
Kristo ja Peeter ka pildil.




Delta 3. koht Lauri ja Olle kaasabil. Olle hinnangut ei tea, kuid Lauri sära võiks jätkuda pikaks ajaks :) Õnnitlused!












No comments: