Sep 1, 2010

1.september 2010



Selle aasta kooli algus on omamoodi eriline - Kaia läks Tamme Gümnaasiumi abituuriumisse, Kenny TÜ Kehakultuuriteaduskonda (küll juba 30.augustil) ja mina TÜ Kehakultuuriteaduskonna Avatud Ülikooli 4.kursusele (küll alles 1.oktoobril).

Tähistamist küllaga, ja uutmoodi elukorraldusi samuti piisavalt. Sest ma läksin nüüd jälle palgalisse ametisse. Uus on teistmoodi vana - Ilves-Extra, müügiosakond, Rootsi ja Norra turu müügijuht. Telefonikõne ja otsese kutse ametisse asuda sain 2h enne öise Xdreami starti. Võtsin mõtlemisaja, kaalusin asju ühte ning teist pidi ja tegin "jah" otsuse. Eks veidi aja pärast paistab, kui õige see oli. Esialgu on ... huvitav.

No ja lisaks sellele hakkan TÜ Spordiklubi Fitness klubis jooksu-jõu-venituse trenni andma, esmaspäeviti ja kolmapäeviti kell 18:30-20:00. Aeg võimaldab ka 18-st töö lõpetanutel kohale jõuda ning pärast trenni jääb veidi õhtut ka oma tegemisteks. Esmaspäevane trenn kattub Herje poolt tehtava süvalihaste treeninguga, kergejõustikuhallis kell 19-20. Aga küll me hakkama saame :) Ma mõtlen kolmapäevase ettevõtmise teha jooksutehnika-jooksuharjutuste eri... No näis.

Igatahes - pärast paari aastat uimerdamist tõotab tulla "kes teeb see jõuab" aeg. Loodetavasti! ;-)

No comments: